Veelgestelde vragen over Beat Park


We antwoorden graag op al jullie vragen, en hebben hieronder de meest gestelde vragen al even beantwoord.

Eens de opening van de eerste Beat Park locatie(s) en de programmatie hiervan concreter zijn, zullen we alle verdere praktische informatie met jullie delen.

Wat is Beat Park?

Beat Park wil op meerdere locaties een unieke ‘drive-in’ concert of festival ervaring aanbieden, waarbij je vanuit je wagen geniet van live-optredens van artiesten en DJ’s. Door de jarenlange ervaring van het team organisatoren dat betrokken is achter de schermen van Beat Park en het inschakelen van vak-professionals op gebied van veiligheid, mobiliteit, techniek en show producties, streeft Beat Park ernaar om dé referentie te worden op het gebied van deze alternatieve entertainment beleving.

Wanneer opent de eerste locatie van Beat Park?

We hopen om de eerste Beat Park locatie begin juli te mogen openen. Meer informatie over data en locaties maken we zo snel mogelijk bekend op onze website. Alles onder voorbehoud natuurlijk van de nodige toelatingen van de overheid.

Waar kunnen we Beat Park locaties verwachten?

We zijn momenteel volop in gesprek met verschillende steden verspreid over heel Nederland. Eens de locaties definitief bevestigd zijn, en we groen licht krijgen van het lokale bestuur, zullen we dit bekend maken. Ook hier hangt veel af van de nadere bepalingen vanuit de overheid.

Hoeveel zal een kaartje voor Beat Park kosten?

Ticketprijzen zullen bepaald worden afhankelijk van het aantal data dat we mogen organiseren en van de capaciteit van wagens die we kunnen ontvangen. Een kaartje koop je per wagen, dus per persoon zal je een stuk goedkoper uitkomen dan een gemiddeld kaartje voor een concert of festival.

Wie is de organisatie van Beat Park?

Beat Park is een initiatief van een groep Belgische event professionals die al jaren grote indoor evenementen en festivals organiseren in België.

First Vision en Minority Events willen het concept nu in Nederland verder uitrollen. Samenwerkingen met andere partijen uit Nederland behoren zeker ook tot de mogelijkheden. Bij serieuze interesse vragen we je een mailtje te sturen naar productie@beatpark.nl

Inmiddels is ons team in volle uitbreiding om dit project maximale slaagkansen te bieden.

Waarom komen jullie met dit initiatief?

Het wegvallen van deze festivalzomer door de corona pandemie is een zware klap voor de hele sector. Plots is onze normaal overvolle agenda leeg.

‘Niets doen’ zit niet in onze aard, en een zomer zonder muziekbeleving is voor ons, net als voor iedere muziekliefhebber en festivalganger, simpelweg ondenkbaar. Met Beat Park willen we die leegte invullen en een creatief antwoord bieden.

Hoe garanderen jullie de veiligheid van de bezoekers en artiesten?

De veiligheid van onze medewerkers, artiesten en bezoekers is onze absolute prioriteit.

Daarom hebben we een groep veiligheidsexperts ingeschakeld die hier gedetailleerde plannen voor aan het opstellen zijn.

Waarom kondigen jullie dit al aan, ondanks dat het nog niet zeker is dat Beat Park kan doorgaan?

We kondigen dit nu al aan omdat we aan Nederlandse muziekliefhebbers en de hele sector willen laten weten dat wij ons vol inzetten om dit te realiseren. We hopen dat politici het initiatief ook toejuichen want een zomer zonder enige vorm van entertainment, dat is gewoon on-Nederlands.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie